Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Womb Healing & Activatie Code

Een nieuwe service is geboren, op 2-2-2023.

En deze wil ik met liefde en toewijding aan jullie voorstellen."De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren: de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van het leven."

Onze baarmoeder is een heilige plek waarin onze gaves, onze kracht, intuïtie, onze divine feminine energy zit. Waar wij kunnen creëren en kunnen scheppen. Onze meest krachtige plek. 
Wij laten maandelijks los, dat is zo prachtig aan onze baarmoeder, vanuit de natuur word dit zo geregeld. Wij laten los, wij transmuteren energie. Maar soms... is het teveel, en gaat onze baarmoeder pijn opslaan, en dit gebeurd helaas heel vaak. Waardoor onze intuïtie, onze kracht, onze divine feminine guidance, word geblokkeerd. 
Trauma, angst, pijn, word opgeslagen in onze cellen. Waardoor het niet meer goed stroomt.  
En we dragen het niet alleen van onszelf, maar tot 7 generaties(sommige beweren zelfs nog meer generaties) terug, van onze voorouders. Alles wat zij hebben meegemaakt, dragen wij ook in ons, en voelen wij ook. 
Het is een zware tijd geweest voor vrouwen, voor een hele lange tijd. We zijn misbruikt, verbrand, verdronken, onderdrukt, gekleineerd, voor onze gaven, voor onze kracht, voor ons vrouw-zijn, voor ons medicine-Wombann-Zijn.  
De witchwound, sisterwound, prostitutie-wound zitten diep.
Er is gelukkig al een hele tijd een prachtige beweging bezig op aarde, waarin de divine feminine meer ontwaakt, en haar kracht langzaam weer aan het terug aan het pakken is.
Je ziet het in verschillende stromingen, de hardere aanpak, van de feminsten, de dark-goddess "we dont need a man-aanpak", en de zachtere aanpak, het echt terugkeren naar de zachtheid in de baarmoeder. En deze stromingen worden ook gemixd met elkaar. Alles is oké, alles mag er zijn, alles is nodig. Zolang we allen terugkeren naar liefde, naar onsZelf.
Alles wat onze voorouders niet hebben geheeld en hebben uitgewerkt, ligt dus in onze DNA, in onze cellen, in onze baarmoeder, opgeslagen. Dit kan fysieke, psychische, spirituele onbalans veroorzaken en zelfs ziekte, blokkades en pijn. 
Dit mogen wij gaan helen, je hoeft hier niet je hele leven mee rond te lopen. Voor velen voelt dit ook als hun taak. Je zal die roep vanzelf voelen. 
Wij mogen in onze divine feminine energy gaan stappen, in onze kracht, in onze zachtheid, in onze creatiekracht, in onze magie. 
Ook is deze healing + activatie code gericht op de vrouwen die zelf ook miskramen, heftige bevalling en trauma hebben meegemaakt. 
Ook word de energie van partners, ex-partners, opgeslagen in onze baarmoeder. Deze mag ook gecleard worden.

Lees hier meer over mijn eigen verhaal omtrent de witchwound, de sisterwound etc."We are the ones we've been waiting for"

Wat houd het in?

Bij deze healings richt ik me op jouw baarmoeder gebied. 
Ik doe dit geheel op mijn eigen manier, en werk hierin vanuit mijn eigen wijsheid en intuïtie vanuit mijn baarmoeder. Ik werk met hart-taal/lichttaal, welke enorm krachtig, helend en activerend werkt. 
Ik werk met verschillende velden samen, omdat bij mij veel hiervan al is geactiveerd. 
We schonen de voorouder lijnen op, andere levens en tijdlijnen. De angst en onzekerheid die in jouw baarmoeder vast zit..zodat jouw kracht, en codes geopend mogen worden. 
Het zal bestaan uit 3 healings van 60 tot 80 min ongeveer. 
Bij de laatste healing ontvang je ook de Rite of The Womb, deze healing zal wat langer duren.
Na de 3e healing, gaat de code vanzelf bij mij binnen stromen. 

De Womb Activatie Code : Ik stem mij af op jouw activatie code, deze fungeert als sleutel, als het ontgrendelen van deuren om jouw in alignment te brengen met jouw prachtige Womb. Om jou te verbinden met de kracht, met de parel in jouw baarmoeder. Met jouw magie, met jouw creativiteit.
De code zal jou verbinding tussen Womb-Heart uitlijnen. De code opent jouw Goddess-Zijn, jouw Priesteres energie, jouw unieke Zijn, moeder aarde, jouw liefde voor jezelf.
Lees voor meer informatie over wat activatie codes zijn op Activatie Code
Investering in jeZelf :
3 womb healings + rite of the womb + womb activatie code incl heart/light language opname en uitleg code.


Betaal opties.
In 1 keer volledige bedrag 777,- eu 
Kan ook in meerdere termijnen. 


Mocht jij hier nou een duidelijke JA voelen, of twijfel je en wil je even afstemmen.. 
Neem dan even contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sidenote :
Het is een proces waar je in stapt als je daar klaar voor bent. 
Oude pijn kan omhoog komen om doorvoelt te worden. En deze pijn kan diep zitten, dus houd hier wel rekening mee. Liefs, Tamara