Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Helende chant met klank, lichttaal en zang.

Persoonlijk afgestemde chant met klank, lichttaal en zang:
Om te helpen en te ondersteunen in de descensie en ascensie processen, kun je een op jouw afgestemde helende klank en lichttaal audio bestellen.
Hierbij verbind ik mij met de Goddelijke Bron, de Goddelijke Christos en de Vrouwelijke Christos en met de verschillende multidimensionale delen in mezelf, welke ik kan inzetten, zo nodig, om voor jou de juiste helende frequenties en taal door te kunnen geven.
Ik channel hierbij klanken, zang, licht/hart-taal.
Dit kan helend, rustgevend, en verzachtend werken, ter ondersteuning in je proces waar je in zit.
Het werkt heel erg diep in op al je lagen en het is eigenlijk de taal van het hart. Je verstand zal er niks van begrijpen en je ego zal er alles van vinden, maar het is belangrijk om eerst in je hart te zakken, en vanuit daar (oordeelloos) te luisteren, te voelen, en het tot in je kern door te laten dringen.
Na het invoelen en connecten met jouw foto en energie ontvang je precies die frequenties welke jij op dit moment nodig hebt in lichttaal en klank.

Wat is lichttaal?

Lichttaal is een taal die eigenlijk oorspronkelijk gesproken werd. Ik noem het ook wel de sterrentaal of de ancient language. Het is de taal die onze ziel kent, ieder sterrenras heeft zijn eigen lichttaal. Dit werd in de begin der tijden, in bijv. tijden van Atlantis, Lemurië gesproken. De bomen, de planten, de stenen, de aarde, alles heeft zijn eigen taal, zijn eigen frequentie, zijn eigen klanken, zijn eigen trilling. 
Voor de mensen waar ik de lichttaal voor heb mogen inspreken voelen allemaal een diepe resonantie en herkenning, een activatie en stuk heling. 
Er zijn vele soorten lichttaal. En je ziel snapt en voelt het. Het werkt in tot in jouw DNA en cellen, waardoor er activatie en heling kan komen.

"Ik kon eindelijk bij mijn vastzittende emoties komen, waar ik nooit makkelijk bij kan. Het voelt heel fijn, en Tamara heeft een mooie stem, ik luister er regelmatig naar wanneer ik voel dat ik het weer kan gebruiken, zeker een aanrader" - Joyce

"Tamara weet de juiste klanken te pakken, om door te dringen in je lagen, dan word je weer even meegenomen naar een wat donkerder stuk in jezelf, om dan los te kunnen laten en naar het licht te gaan, heel mooi hoe ze kan zingen, je word even helemaal meegenomen op je eigen innerlijke reis" - Anika

"Wooow, het was net of ik werd meegenomen naar een vorig leven, Egypte tijd, de inwijding van de priesteressen, ik voel dit vaker als ik lichttaal hoor van Tamara, ik kon daardoor zoveel verdriet loslaten, Tamara is heel bezield" - Sabina 


Wat zijn lichtcodes/lichttaal nou eigenlijk?
Licht is informatie die de scheppingscodes bevat. Geometrie is de basisstructuur voor kunst, wetenschap, muziek en architectuur.
De beelden, codes en vormen zijn te vinden in DNA, kristallen, atomen, mandala's, hiërogliefen en piramides.
De taal van het licht is een heilige geometrie die wordt geproduceerd door trillingen.
Lichttaal is een krachtig heilig geschenk dat doelbewust de liefde van de Schepper tot uitdrukking brengt.
Licht codes hebben een hoge frequentie, het is een vorm van communicatie, een taal,
maar niet zoals wij deze hier kennen, het bevat informatie vanuit de hogere dimensies.
Zij zijn een pure expressie van onvoorwaardelijke liefde en de hoogste frequentie in code-vorm,
recht vanuit het kosmisch hart, het collectief, de bron, divine, spirit, Goddelijke bron.
Lichttaal of sterrentaal/ancient language is de taal die onze ziel herkent. Deze taal werd allang al gesproken, voordat alle andere talen bestonden. Vandaar dat het luisteren hiernaar je zo'n herkenning zal geven, en kippenvel, emoties, golven van warmte of kou zal brengen. Er word namelijk junk dna wakker gemaakt.
Er zijn gigantisch veel verschillende lichttalen, iedereen heeft weer zijn eigen taal, en ieder heeft zijn eigen trilling.

We zitten op dit moment zoals vele weten in een prachtige overgangsfase, we gaan van hoofd naar hart. Van angst naar liefde en vertrouwen, Van macht naar saamhorigheid.

We zitten in een super grote ontwakingsperiode waarbij al het donker van de mens zal moeten transmuteren en helen, vandaar dat het nu een grote chaos is om ons heen, dit is de weerspiegeling van alle chaos in de mens zelf.
Vertrouw erop dat als er heel veel donker en chaos om ons heen is, dat er een evengrote hoeveelheid licht aanwezig is, er is altijd een balans. Doordat er juist zoveel licht op aarde komt, word het donker nu meer zichtbaar. Het is een grote overgangsfase.


Door activatie van de codes zullen niet alleen je DNA strengen weer worden herstelt, maar maakt deze genetische healing ook dat latente vermogens weer aan de oppervlakte kunnen komen en je steeds meer je “oeroude” bewustzijn gaat ervaren wie je in werkelijkheid bent!
Lichttaal activatie kan opschoning geven van je cellen en dna, oude programmeringen/thema's kunnen losgelaten worden, trauma's, vastzittende emoties kunnen geheeld en getransformeerd worden, een versnelling geven van jouw spirituele groei en spiritueel ontwaken, als je meer balans wilt en in algignment wilt komen met jouw Multidimensionele Zelf, Oude kennis die in jou zit weer geactiveerd/aangewakkerd word. Het geeft een overdracht van licht die jouw kosmische blauwddruk en zielfsfrequentie openen en activeren, oude gaves worden aangewakkerd, je hart word geopend.


Zie hier een voorbeeld van mijn lichttaal :

https://youtube.com/shorts/ZdB4BJJ781o?feature=share


Hoe ik vervolgens werk is :
Ik heb jouw foto nodig en je volledige naam.
Ik ga dan in afstemming, in meditatie en vanuit mijn innerlijke stilte, vanuit het nulpunt laat ik de klanken, de taal, de chant, voor jou doorkomen, en ontstaan, ik gebruik hierbij ook eventueel een klankschaal, een windgong, een Steel tongue drum, een ratel. etc. 
Ik neem de audio op, welke minimaal 5 min zal duren.
Ik stuur deze naar jou toe, ik trek ook nog een ondersteunend kaartje voor je vanuit 1 van mijn mooie decks, mocht je dit fijn vinden, welke ik ook door zal sturen.

Uitwisseling : 44 euro

Je kunt er zovaak naar luisteren als dat jij nodig hebt of wilt.

 

Stuur mij een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  als jij dit graag zou willen.

Ook is dit te combineren met bijv het uitpendelen van de 13 chakra's, een healing of een activatie code design of een optekening.
Liefs Tamara