Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Coaching traject ontwakingsproces

Spiritueel ontwaken.
Hierin groei je spiritueel in één keer enorm snel. Oude overtuigingen, illusies, leugens kunnen omhoog komen allemaal tegelijk, om er doorheen te kunnen gaan kijken en afstand van te doen. 
Nieuwe gaven, nieuwe geloofsovertuigingen en bewustwording over jezelf en je doel op Aarde, kunnen geactiveerd worden. 
Maar dit ontwakingsproces/transformatieproces is niet altijd even makkelijk, zoals de meeste van ons weten. 
Je kunt vaak in angst schieten omdat er teveel gebeurt in 1 keer, teveel emoties komen omhoog en je zenuwstelsel kan het amper nog verwerken.
Ik weet er zelf alles van, en ik voel dat ik daarin een stap dieper mag gaan, om mensen in dit proces te gaan begeleiden.
Voor meer informatie en kenmerken over het ontwakingsproces raad ik je aan mijn blog te lezen over het ontwakingsproces.

 

Er vind eerst een intakegesprek plaats, hiervoor krijg je eerst een vragenlijst die je mag invullen en mag opsturen.
We kijken tijdens dit intakegesprek of er een match is en brengen we in kaart wat er voor jou nodig is. (33,-eu) dit word van het traject bedrag afgetrokken zodra je ervoor kiest het traject aan te gaan.

Ik bied een online traject aan van 4 weken, 8 weken en 12 weken.

Ik stel het traject voor je samen na ons intakegesprek, ik ben flexibel en pas de coaching aan op jou en we besluiten dan samen of je aan 4 weken genoeg hebt of langer nodig hebt. 
Het ligt puur eraan wat jij zelf allemaal al weet, en doet, hoe je je voelt en wat je nodig hebt.

Wat je ongeveer kunt verwachten is het volgende :

-Healings waarin ik per sessie kijk wat er nodig is. Dit zullen voornamelijk healings zijn gericht op ontspanning en balans, hier doe ik (hoogstwaarschijnlijk) geen activaties, juist omdat je systeem al overprikkeld is. Wel kan het zijn dat ik bijv. entiteiten, chips, implantaten moet verwijderen. Maar mocht je systeem niet overprikkeld zijn en ik voel dat een activatie juist nu voor jou goed is, dan kan ik het in overleg met jou wel doen.
- Lichtwezen healing
-Kaartreading(s) ter ondersteuning van het proces waar je in zit. Deze typ ik uit en stuur ik op, zodat je het kunt nalezen wanneer je wilt.
-Wekelijks videobel afspraak waarin we bespreken hoe het met je gaat, waar je tegen aan loopt, hoe je je voelt, waar je behoefte aan hebt en waar je me van alles kunt vragen
-"Huiswerk" oefeningen welke ondersteunend zal werken in je proces.
-Meditaties welke je dagelijks mag doen.
-Eventuele clearing dmv lichttaal. Om je energetisch te reinigen o.a

De prijs voor het 4 weekse traject is : 444,-eu
= 2 healings, 4 keer videobel afspraak, lichtwezen healing, 1 kaartreading, meditaties en "huiswerk" stuur ik je toe.

De prijs voor het 8 weekse traject is : 777,eu
= 4 healings, 8 keer videobel afspraak, lichtwezenhealing, 2 kaartreadingen, meditaties en "huiswerk" stuur ik je toe

De prijs voor het 12 weekse traject is : 1111,-eu
= 5 healings, lichtwezenhealing, 12 keer videobelafspraak, 3 kaartreadingen, meditaties en huiswerk stuur ik je toe

Houd er rekening mee dat het traject er bij jou anders kan uitzien, dit hierboven zijn voorbeelden, ik kijk echt per persoon naar wat er nodig is, maar dit zijn wel ongeveer de richtlijnen.
Mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. Bijv 2,3 of 4 keer.

 

 
Transformation : Shedding Skin Like A Snake, To Release Everything That's Old To Be Born Over And Over Again.

Voor wie is dit traject?
Voor mensen die er bewust van zijn dat ze in een ontwakingsproces/transformatie proces zitten en die het gevoel hebben er alleen niet uit te komen. Die graag ondersteuning en heling willen.
Het ontwakingsproces kan soms erg heftig zijn, zeker als je in een dark night of the soul zit, je kan daardoor in enorm veel angst schieten en het gevoel hebben dat je gek word en het allemaal niet meer trekt en aankunt. Er wilt teveel tegelijk verwerkt worden en je zenuwstelsel raakt over belast, je bent energetisch niet goed beschermd en je hebt het gevoel dat je alles van heel de wereld in je opneemt. Je ervaart veel lichamelijke klachten en raakt hier misschien wel van in paniek.. Er komen oude trauma's naar boven, je kunt gaan twijfelen over alles, psychotische klachten, je voelt dat je in een diep transformatie proces zit, maar wilt hier ondersteuning bij, dan is dit traject voor jou.

Wat ontvang je o.a tijdens het traject? (het is uiteraard per persoon verschillend wat iemand nodig heeft, en allemaal al doet en weet)
- Je leert je frequentie verhogen d.m.v oefeningen
- Je leert weer in je kracht te komen
- Je leert bij je emoties te blijven i.p.v ervoor weg te willen rennen, het te willen onderdrukken etc.
- Je ontvangt heling, steun en liefde van mij en mijn galactische team
- Ik geef je tips over welke natuurlijke supplementen je zou kunnen gebruiken ter ondersteuning van een overbelast zenuwstelsel
- Je leert zelf je energieveld op te schonen
- Betere connectie met je Higher Self.
- Etc.

Voel jij een JA? Stuur mij dan een e-mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan plannen we een intakegesprek in.


--> Het is mogelijk om het traject uit te breiden met een activatie code design wat helpend zal zijn in je proces.
Als je het bij het 4 weekse traject neemt, zijn de kosten van het traject in totaal 555,- eu hierbij ontvang je jouw activatie code, een uitleg + lichttaal activatie audio
Als je het bij het 8 weekse traject neemt, zijn de kosten van het traject in totaal 888,- eu hierbij ontvang je jouw activatie code, een uitleg + lichttaal activatie audio
Als je het bij het 12 weekse traject neemt, zijn de kosten van het traject in totaal 1222,- eu hierbij ontvang je jouw activatie code, een uitleg + lichttaal activatie audio<--


Mocht je het traject willen verlengen dan is dit altijd mogelijk, hierover hebben we dan samen even contact.