Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Recensies

Sis, tekening is binnen
Ben er gewoon stil en zelfs emo van. It hits straight to my heart and soul
I LOVE IT!! 
The language transmission! on point!!
  Ik ga m'n afspraak bij de tatoeëerder plannen!! 
 I am so thANKful I love and appreciate YOU, amazing beautiful being of light Have a wonderful and sunny weekend 
 Zit al een uur op m'n kamer, even teruggetrokken..... nog steeds kippenvel all over
 
 

_____________________________________________________________________________

Wauw, waanzinnig!

Waanzinnig. Mijn hele wezen resoneert hiermee. Ik 'herkende' sommige taal in a way, alsof ik dit eerder gehoord heb. Paar weken geleden begon ik spontaan voor mij onbekende taal te spreken, na het nemen van starlight Rapé, sacred Rapé ceremonie...ik voelde de betekenis ook al 'verstond' ik mezelf niet eens.

Best bizar. Dank je wel Tamara. 

Ontzettend dankbaar dat je dit voor mij wilde doen en voel me 'uitverkoren' in a way dat dit 'zomaar' op mijn pad is gekomen...

Ineens begint mn praktijk, om anderen mensen te mogen helen, na intens traject/en soms nog traject van zelfheling, ook te stromen, na maanden en, jaren voorbereiding en best wel afzien..het is hard gegaan sinds begin dit jaar

Dankbaar Sister voor je liefde, je artwork en reading, channeling powers 

Succes met de andere readings, ik las je keuze om rustiger aan te doen en te kiezen voor wat jou het meest met blijdschap vervult. Dapper en goed dan blijf je in flow...


Met veel liefde voor jou
 
 
 
 
 

Hee Tamara,

Wauw dankjewel!! Ik voel hem helemaal en vind hem fantastisch! Bedankt ook voor de lieve tekst erbij, hoopvol om te horen. Ga komende tijd (was afgelopen dagen heel druk) de tijd ervoor nemen en kijk uit naar je lichttransmissie.

Vandaag nog een keer goed je verhaal gelezen en ook zo raak wat je schrijft  ongelofelijk. Ook heel mooi over die zeef en de zuivere parels over houden. Dankjewel nogmaals

_____________________________________________________________________________

It's amazing..I love it♡♡♡♡♡ I'll send a pic once tattooed.  I may put it somewhere else.. because it deserves its own space..but I love it.. gonna spend some time with it this morning

Thankyou

Sending all my gratitude

 
 _____________________________________________________________________________
 

Lieve Tamara,

 

Wat een prachtige en indrukwekkende tekeningen met schrijven erbij! We zijn echt zo blij met je 

Ik dacht dat ik terug had gemaild, maar dat is er blijkbaar bij in geschoten…. Ik was zeker zo onder de indruk van je creaties
 

Ik ben echt geraakt door de prachtige tekening die je voor me hebt gemaakt, alleen het zien ervan gaf me al kriebels.

De transmissie heb ik als zeer bijzonder ervaren, de 1e heb ik in alle rust op bed mogen ontvangen en bracht me in een diep bewustzijn. Ik ben daarna ook even weggezakt.

Daarna merkt ik veel kalmte, rust in mijn lichaam en hoofd.

Afgelopen week heb ik hem nogmaals beluisterd, met de code op mijn lichaam gelegd, tijdens de start van een ayahuasca reis bij ons thuis. Mario heeft me daar heel fijn in begeleid.

Hier kreeg ik nog sterker de trillingen binnen, en voelde echt veel beweging in en om me heen.

Het aparte was dat mijn kleinzoon (4 maanden) ook bij me kwam, en mij heel veel inzichten heeft gegeven over de Vijf Elementen en de daarbij behorende “werelden”.

 

Dankjewel voor deze activatie, er stroomt van alles nu!

 _____________________________________________________________________________

Lieve Tamara,

 

Ik, Mario dus  heb de tekening als bijzonder ervaren. Het geheel resoneerde enorm en de uitgebreide uitleg was voor mij helder en herkenbaar. Bij de activatie heb ik ervaren dat ik dat nog een aantal keren mocht doen om nog meer de informatie daarvan te mogen ontvangen. Door de gegeven lightcodes merk ik dat er heel veel gaande is in mijn wezen. Op alle fronten worden er nieuwe schakelingen gemaakt en dat kost ook EnerQi. Dit merk ik doordat ik meer vermoeid ben. Tijd dus om te vertragen en te ervaren wat er gebeurt. Ik heb de lightcode ook gebruikt als voorbereiding bij een Ayahuasca reis en dit was zalvend. De trillingen hebben oude pijnen in het Licht kunnen zetten waardoor ik dit heb mogen laten integreren en zo de ballast heb kunnen laten ombuigen.

Bedankt voor de liefdevol gegeven activatie.

 

Ontspannen liefdevolle groetjes
 
 
 _____________________________________________________________________________
 

Dag lief mooi mens! 

Het spijt me voor mijn late reactie. Ik heb moeite om mijn woorden te vinden die ik wil delen met je. Taal kan zo fijn, maar soms ook zo'n barrière zijn, wanneer je wilt delen wat er in de binnen wereld allemaal plaats heeft gevonden. 

Om te beginnen ben ik diep dankbaar met alles wat je mij gegeven hebt. Wauw. Ik ben er nog van aan het genieten. 

Je hebt er voor gezorgd, door jou stem en jou klanken, je tekening en je healing, dat ik inzicht kreeg in heel mijn wezen als 1 geheel. Voorbij het dualistische. Ik weet dat je channeld, maar sister queen echt... jij bent goud. 

Mijn schaduw was ineens niet meer los van mij. We waren 1 geheel. Zoals yin en yang. We hebben gemediteerd op je spraak meme. We hebben gedanst op je spraakmemo (Ik heb nog spierpijn ) en ik ben niet meer bang voor mijn gave, sterker nog ik kijk het recht aan. 

Ik ben diep geland in mijn baarmoeder. Fysiek voel ik het verschil zelfs. Ze is open. 

Ik heb een diepe liefde voor Egypte waar weinig mensen van af weten en dat was een van de eerste dingen die je voelde bij mij. Wauw. 

Ik ben verwonderd van hoe sterk jij invoelt, aanvoelt en creëert. 

Wanneer ik de code heb laten tattooeren, zou je het dan leuk vinden als ik het deel? 

Mijn dank is groot, ik weet dat je me voelt 

 

Heel veel liefde voor jou

_____________________________________________________________________________

Hi lieve Tamara,

 

Wat een prachtig design en de uitleg is zo raak. Wat mooi ook de lightlanguage transmission om naar te luisteren i.c.m. het bekijken van het design. 

In het begin van de uitleg heb je het eerst over de vuur energie en dan refereer je naar de phoenix. Dit voelde gelijk zo kloppend. Heb er ook al weleens aan gedacht om deze te laten tatoeëren. Later heb je het over mijn keelchakra dat deze reiniging nodig heeft, vanwege dingen niet uitspreken die ik wilde en voor de goede vrede te bewaren inslikte. 

Ook het laatste gedeelte over minder druk op mezelf zetten, aangezien ik eenmaal empathie en hooggevoelig ben. 

 

Liefs


_____________________________________________________________________________

Wat bijzonder dit zeg... Gaat door merg en been... Prachtig!

Is dit een code voor het leven of meer voor een bepaalde fase?

En gefeliciteerd met je kvk inschrijving!

Ik denk dat onze wegen nog wel gaan kruisen.

Dank je wel voor nu en heel veel liefs.

_____________________________________________________________________________

Lieve Tamara, 

 

Ten eerste wil ik je bedanken voor de mooie lightlanguage code, het is prachtig! Amazing I love it! 

Ik heb jouw boodschap ook gelezen en heel veel resoneert en zo onwijs mooi dat jij dit ziet. 

Ik ben nog niet bekend met Andromeda maar wel met de Lyran, ik heb ooit in een meditatiesessie plotseling een leeuw gezien en toen ben ik meer over de Lyran gaan lezen. Het wordt voor mij nu steeds meer de tijd om in mijn kracht en leiderschaprol te stappen. Het is een proces maar het gaat steeds beter. Ik heb me vaak onbegrepen gevoeld omdat mensen vaak tegen mij zeiden dat ik ''apart'' ben.  Hoe ouder ik word des te meer ik dat omarm. Ik voel me sterk verboden met water, I love water, ik droom ook heel vaak over de oceaan.  Water geeft mij rust.  De badkamer is voor mij een plek waar ik tot rust kom tijdens het douchen. 

Ik mag me nu meer richten op de wijsheid van mijn ziel. Een reader zei ook een tijd terug tegen mij dat ik mij meer op mijn ziel mag richten en dan zal ik meer rust vinden en dan kom ik erachter wat mijn purpose hier is.   Ik ben inderdaad erg intuïtief maar betrap mezelf erop dat ik dan toch heel erg ga denken ipv voelen. 

Ik leer steeds beter om onderscheid te maken tussen mijn stemming of die van anderen.  Ook dit is een proces. 

Spiritualiteit is een heel belangrijk deel in mijn leven en mag echt nu meer van mezelf laten zien. Maar stap voor stap kom ik er wel. 

 

Nogmaals bedankt.

 

Heel veel liefs, 

 

_____________________________________________________________________________

Heel erg bedankt voor het mooie design! Ik werd er helemaal emo van. Ben ook zeer benieuwd naar de lichtlanguage en wat dat bij mij teweeg brengt.

Liefs

_____________________________________________________________________________

Lieve Tamara,

 

Dank je wel voor de mooie tekening! Dit komt eigenlijk zo op het juiste moment omdat ik het zo spannend vind om Ayahuasca te gaan doen (aankomende donderdag) maar ik voel dat ik dat nodig heb om bepaalde blokkades op te heffen en jij geeft mij hierin nu de bevestiging. Geloof mij de tranen biggelen over mijn wangen!!

Ik voel de laatste jaren heel sterk dat ondanks dat iets mijn huis, mijn eigen gemaakte plek dat het toch niet als thuis voelt en hoewel ik tot voor kort nooit over vorige levens nadacht heb ik nu toch steeds sterker het idee dat dat het wellicht is. En ik heb vooral mannen misbruik laten maken van mijn goedheid en dat alles om bevestiging te krijgen, achteraf gezien hele wijze lessen maar toen heeft het mij veel verdriet gedaan.

 

Ik kijk uit naar de tekening met de post! Denk je dat het verstandig is om de audio nog voor de ayahuasca te luisteren of beter daarna?

 

Dank je wel Tamara, je bent een mooi mens

_____________________________________________________________________________

Ik ben er zo blij mee 

Alvast een eerste foto met folie op, zodra die eraf mag maak ik een goeie foto.

Op het moment van het tatoeëren zelf heb ik vooral proberen in te tunen met mijn oortjes in en je lichttaal transmissie 

 

Liefs_____________________________________________________________________________

Lieve Tamara, 

Heel erg bedankt voor de healing gisteravond. Ik heb zeker het een en ander ervaren. Ik voelde gelijk toen je begon op verschillende plekken in mijn lichaam energie stromen. Ik voelde me heel sterk en rustig en geaard. Ik realiseerde me op een gegeven moment dat ik zelf gewoon sterk genoeg ben om alles aan te kunnen en dat ik niet bang hoef te zijn of heel erg op anderen hoef te leunen. Dat voelde heel fijn, en dat voel ik vandaag nog steeds. Ik herken heel veel dingen die je zegt, ik ben inderdaad heel gevoelig en laat makkelijk dingen van anderen binnenkomen. Ik hoor ook vaak van mensen dat ik wat weg heb van een uil. Ik ken alleen niemand die Arnold heet, maar misschien dat dat later in mijn leven op zijn plek valt. Ik voelde inderdaad dat je veel spanning bij me hebt weggehaald, ik voel me veel ontspannener. Zoals ik al zei viel ik in slaap tijdens de healing en werd ik daarna wakker met heel veel dorst, dus ik heb lekker veel gedronken vannacht. 

Ik ga de meditatie zeker doen. Ontzettend bedankt voor alles!

_____________________________________________________________________________

Gezien het feit dat 2020 voor velen een bijzonder jaar was, zocht ik op de voorlaatste dag van het jaar 2020 iemand die voor mij een healing kon doen.
Via een goede vriendin kwam ik op de website van Tamara terecht(healingbutterfly). Ze reageerde vlot en kon ook vrij vlot terecht .Op de laatste dag van het jaar kon ik op afstand op een bepaald tijdstip een healing gedaan krijgen.
Tijdens de healing,voelde ik duidelijk dat er van binnen iets bijzonders gebeurde. Het was een onbeschrijfelijk mooi gevoel..Na de healing ontving ik de vorm van een audiobericht de evaluatie van wat Tamara heeft gezien en gedaan.
Daarnaast werd mij ook wat tools aangereikt om zelf aan de slag de gaan.
Deze healing is een healing zoals het hoort te zijn en ik raad het iedereen aan die opzoek is naar zijn/haar “ik of innerlijk“.