Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Ascensie Proces

Wat houd het ascensie proces in?

❥ Het proces van ascensie is de versmelting van hogere en lagere fysieke en etherische lagen; de ziel, de geest en het fysieke lijf worden één.

Dit betekent voor velen dat de interne, cellulaire structuur in het lichaam verandert, waardoor een hoger trillingsniveau mogelijk is.

Ik zeg ‘voor velen’, want het proces van ascensie is een zeer individueel en uniek proces.

Je Hogere Zelf beslist hoe dit proces van integratie van de hogere en lagere lagen plaatsvindt. Het proces kan samen gaan met een verscheidenheid aan fysieke en mentale ongemakken waarop de reguliere, medische wetenschap niet direct een antwoord heeft.

Dimensies zijn gebaseerd op trilling. Hoe hoger de trilling, hoe hoger het dimensionale niveau. Gaia, onze planeet Aarde, verandert haar trillingsniveau tijdens de ‘shift’ en al wat op de oppervlakte van de planeet leeft, zal moeten mee veranderen om te kunnen (over)leven. Omdat de aarde haar trilling verhoogt, zullen wij daarin moeten meegaan. Daar zijn wederzijdse belangen mee gediend.

 

Kristallijn

 

In hogere dimensies met snellere trillingen kunnen alleen kristallijne substanties bestaan. Kristallijne structuren kunnen op een hoger en sneller niveau trillen dan onze huidige koolstofstructuur. De mensheid evolueert; we veranderen van een op koolstof gebaseerde structuur naar een kristallijne structuur.

Deze kristallijne staat van zijn wordt geïntegreerd in ons fysieke zelf. Dit is wat men bedoelde toen men sprak over ‘de terugkeer van Christus’; kristal, Christus bewustzijn of kristallijn bewustzijn. De terugkeer van Christus is de terugkeer van de goddelijke ‘Hu-man’ (god-mens). Dat ben jij, het vindt plaats in jou met behulp van de kosmos en allerlei kosmische factoren en het is een geweldig proces. Dit is de terugkeer naar onze oorspronkelijke structuur, een kristallijn bewustzijn, waarbij de evolutionaire stap is, dat de kristallijne structuur wordt geïmplementeerd in ons fysieke lijf.

❥ Dit is nog nooit eerder gebeurd en deze verandering op trillingsniveau impliceert een hoop uitdagingen.

Alle levensvormen op de aarde zullen kristallijn worden. Op dit moment gaan we door een donkere galactische kloof en er vindt een enorme versnelling van het proces plaats. Dit heeft effect op alles dat we kennen. Oceanen, planten en het dierenleven evolueren; we zijn op weg naar een nieuwe staat van zijn. De paden naar deze hogere trilling zijn overvloedig en wanneer je je bewust wordt van de ‘symptomen’, kun je je eigen proces daarin positief begeleiden, maar daarmee ook anderen helpen.

 Op dit moment maakt deze planeet een evolutionaire sprong en bevindt zich in een overgangsfase waarin het bewustzijn zich uitbreidt naar de hogere dimensionale rijken.

Als we de dichte lagen van miljoenen levens opruimen, kunnen we ons verplaatsen in het ervaren van onszelf als multidimensionale wezens die naast vele andere wezens en krachten op aarde en daarbuiten bestaan.

Ascensie brengt zeer diepe lagen van trauma’s, programmering, energie-implantaten, dichte energie, schaduwen, karma uit het verleden en alle negatieve energie om op te tillen en uit te halen.

Dit reinigingsproces zal resulteren in gevarieerde fysieke en emotionele symptomen en slapende spirituele gaven die worden geactiveerd. Het ascensieproces verschuift de cellen in een hoger frequentiepatroon zodat we meer licht kunnen belichamen.

Ascensie gaat verder dan alleen spirituele, fysieke of mentale verschuivingen. Wat het ascensieproces ons opent is ons hele wezen dat door een volledige transformatie gaat en als gevolg daarvan een verschuiving in de manier waarop we waarnemen, interactie, en zich verhouden tot de buitenwereld vanwege de innerlijke verschuiving. Dit proces gaat over het opnieuw afstemmen met goddelijke liefde die ons zal verschuiven naar de frequentie van de Nieuwe Aarde, onze werkelijke oorspronkelijke en organische staat van zijn.

Terwijl we door het ascensieproces gaan, verschuiven we het bewustzijn van de ene realiteit naar de andere en het is als een radiokanaal waar we op afstemmen. Op dit moment verschuiven we van het ervaren van een derde dimensie naar een vijfde dimensie en door dit proces gaan we ook door de vierde dimensie. Deze verschillende realiteiten zijn dimensies en we ervaren een volledige dimensionale verschuiving naar deze andere soort realiteit die een andere frequentie heeft.

Dimensionale realiteiten worden trillend op hun plaats gehouden door een complexe laag van gecodeerde energie & dit creëert een illusie van tijd & ruimte die het bewustzijn waarneemt & ook deelneemt als ervaring. Wanneer deze dimensionale rasters beginnen te verschuiven in frequentie, is er een verandering in de magnetische eigenschap. Absoluut alles binnen de breedband zal ook verschuiven en transformeren. Er zijn natuurwetten die tijd & ruimte bepalen, en omdat deze verschuiving zich voordoet, zullen deze ook veranderen. Wat dit uiteindelijk betekent is dat er zeer dramatische veranderingen zijn in de perceptie van ons ruimtelijk bewustzijn en de relatie die we hebben met tijd en ruimte.

Ascensie gaat gaat over dieptetransmutatie op alle niveaus van het bestaan

Als we door het ascensieproces gaan, worden we overspoeld met hogere frequenties en licht dat uit de kosmos komt en dit kan vele soorten ascensiesymptomen veroorzaken. Dit zal invloed hebben op een op alle niveaus van het zijn met inbegrip van fysiek, mentaal, emotioneel en de spirituele en energie lagen.


Dit ascensieproces activeert ook de twaalf strengen DNA, wat betekent dat we in staat zijn om ons hogere potentieel te bereiken en volledig in staat zijn om als multidimensionale wezens te worden. Transmutatiesymptomen kunnen gematigd tot extreem zijn, maar ook letterlijk het gevoel hebben dat men stervende is zoals de oude veegt altijd in torenmomenten. Veel van deze symptomen kunnen niet eens volledig worden uitgedrukt met het verstand en de menselijke taal, omdat het veel verder gaat dan het begrip.


De basis ascensie 'symptomen'

 

De symptomen lijken erg op kundalini symptomen oftewel het ontstaan van een kristallijne levensvorm in het lichaam. Dit zijn energetische aanpassingen om de nieuwe frequentie te integreren. Je hoeft je niet eens bewust te zijn van het ascensieproces om deze symptomen toch te ervaren. Veel mysterieuze kwalen worden fout gediagnostiseerd of farmaceutisch onderdrukt (dit veroorzaakt een disbalans op andere gebieden omdat de energie toch ergens heen moet).

Als je jouw symptomen niet begrijpt, ga dan op zoek naar een dokter of (natuurlijk) genezer. Zoek iemand waarin je vertrouwen hebt als je denkt dat de symptomen je fysieke schade opleveren of andere problemen waarbij je je niet goed voelt. Maar deze (ascensie)symptomen zijn voor veel mensen ook vaak een roep om ‘wakker’ te worden, als de (reguliere) dokters geen verklaring kunnen vinden. Als je iemand ‘googled’ om antwoorden op jouw vragen te vinden, vermoed ik dat je een ‘warm welkom’ krijgt.

De basissymptomen zijn de vroege signalen van het ascensieproces. Het ligt in de verwachting dat je er binnen een paar maanden vanaf bent, alhoewel ze af en toe weer kortstondig kunnen opvlammen.

Het proces is voor iedereen uniek, dus denk nou niet dat je pas in de ‘beginnersfase’ zit omdat je deze basissymptomen ervaart.

❥ Het is geen race die gereden moet worden of een triatlon die moet worden gewonnen.


Vergeet niet dat het enorme energetische en fysieke aanpassingen zijn die er in je lichaam plaatsvinden.

 

Basissymptomen:

 

❥ Een veranderend slaappatroon; rusteloosheid, nachtzweten, twee of drie keer per nacht wakker worden;

❥ Moe wakker worden en overdag slaperig zijn;

❥ De ‘drie-uur-club’: tussen 3-4 ’s morgens wakker worden en blijven, waardoor je te weinig slaap krijgt;

❥ Periodiek enorm moe zijn (verkeerd gediagnostiseerd als CFS);

❥ Veranderend eetpatroon; trek in vreemde dingen, soms heel erg veel of juist heel weinig trek, nieuwe allergieën voor bepaald voedsel;

❥ Onduidelijk zicht, vreemde glinsteringen, lichtflitsen;

❥ Gehoor: audio dyslexie, rare stemmen horen;

❥ Ascensie tinnitus: een rinkel of piep in het oor, lawaai met een piep, tonen, muziek of elektronische geluiden;

❥ Fibrationele griep: hoge temperatuur, nachtzweet, pijnlijke botten en gewrichten, nekpijn, griepklachten;

❥ KNO kwalen: nies-buiën, een loopneus, zere keel, niet veroorzaakt door verkoudheid of een allergie.

❥ Geestelijke verwarring: moeite om te concentreren;

❥ Jeuk, trillen, steken, tintelen, twitches;

❥ Het gevoel dat er een elektrische stroom door het lichaam gaat;

❥ Oncontroleerbare lichaamsbewegingen: spierspasme, tremoren, schudden, het gevoe dat een innerlijke kracht je duwt

❥ Het gevoel hebben dat het hele lichaam trilt, zoals bij een aardbeving. Vooral tijdens de nacht of wanneer je juist ontspannen bent;

❥ Hoofdpijn, druk in de schedel;

❥ Pijn of gevoelloosheid in de ledematen, vaak verkeerd gediagnostiseerd als fibromyalgie, MS of Lupus;

❥ Verlies van kracht in de handen, veroorzaakt door veranderingen in het circulatiesysteem;

❥ Pijn en blokkades, vaak in de rug en nek;

❥ Hartkloppingen en trillingen: het openen van het hartchakra, reiniging;

❥ Verhoogde sensatie van geur aanraking of smaak;

❥ Moeilijk ademhalen, zware bronchitis;

❥ Verandering van het imuun- en lymfesysteem; ontregelde klieren;

❥ Verandering van het verteringssysteem

❥ Neerslachtigheid zonder aanleiding, gevoelens van verlies of isolatie;

❥ Gespannenheid, onrust of stress, het gevoel dat er iets aan de hand is;

❥ Duizeligheid, uit evenwicht raken, het gevoel dat je draait;

❥ Levendige dromen, dramatische of gewelddadige dromen, dromen met buitenaards leven;

❥ Emotionele uitbarstingen, wisselende stemmingen;

❥ Aankomen, vooral rond de buik.

❥ Huid veranderingen, schilfers, loslaten van oude huid

❥ Voedsel intoleranties 

❥ Met een zwaar verdrietig beladen gevoel wakker worden

Dit zijn basissymptomen die we in het laatste decennium hebben verzameld.

Je hoeft ze niet allemaal tegelijk te hebben om het ascensieproces te kunnen waarnemen. Er zijn veel verschillende omgevings-, levensstijl-, spirituele- en genetische factoren bij betrokken waardoor iedereen het ascensieproces op een andere, unieke manier ervaart. Deze symptomen zijn voor sommigen een teken van vooruitgang, terwijl ze voor anderen alleen maar last opleveren. Hoe je het ervaart en er naar kijkt, hangt volledig van jezelf af. Jij bepaalt zelf hoe je deze reis beleeft.


Bronnen:

Vertaling Cassandra de Wit, Ella Ster*  bron: Creative Evolution, Sandra Walter
www.ellaster.nl

Wat is ascensie? Opening naar Hoger Bewustzijn – Tweelingzielen en meer