Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Ontwakingsproces Part 2

Vervolg ontwakingsproces/kundalini/shamanic awakening. 


In mijn eerste blog heb ik wat gedeeld over mijn periode van mijn ontwaking en de symptomen die ik ervaarde, in deze blog wil ik dieper ingaan op hoe de periode daarna voor mij is gegaan, wat ik heb ontdekt en tot welke inzichten ik in mezelf ben gekomen, in de volgende blog zal ik wat meer delen over wat een kundalini ontwaking nou eigenlijk is, welke tips ik ervoor heb en wat voor andere soort ontwaking er allemaal zijn. Lees dus verder als je meer wilt weten over mijn persoonlijke verhaal.

Naarmate ik eenmaal thuis was, en ik me steeds meer en meer in mijn kracht voelde komen, en vanuit zelfliefde ging leven, en gestopt was met roken, gokken en ongezond eten, hierdoor merkte ik een groot verschil in hoe ik mij voelde. Ik voelde me weer krachtig worden, maar op een andere manier. Ik wist dat het enorm belangrijk was om mijn frequentie zo hoog mogelijk te krijgen, dus wilde ik niks meer doen wat mijn frequentie naar beneden bracht. 
Ik kon langzaamaan ook de prikkels weer beter aan en kon dan ook genieten van de kleinere dingen. 
Ik begon weer meer met meditatie en voelde dat ik meer in alignment kwam met hoe ik hoor te leven, maar ik had enorm veel te helen nog en op te lossen en oude kennis en gaven werden ook aangewakkerd. Mijn proces is vrij snel gegaan hierna.

Waar mijn awakening uiteindelijk over ging was het opruimen van heel veel oud zeer, zodat er ruimte kon komen voor oude kennis en gaven die in mij zaten. Het was het openen van mijn multidimensionale bewustzijn. Het contact met andere wezens. Het uitwerken van andere levens, maar tegelijkertijd het openen van wat ik al gemasterd en geleefd heb in die andere levens, denk aan magie, sjamanisme, wicca etc, het sluiten van poorten, diep schaduwwerk, het donker omarmen en accepteren als deel van mij, ancient language / sterrentaal / lichttaal die werd geactiveerd, verschillende talen hiervan,  het zien van andere werelden en dimensies, begrijpen wie ik ben in andere dimensies, contact met mijn draak, andere levens waarnemen, toegang krijgen tot de akashic kronieken, healingwerk die veel meer verdieping kreeg, het beseffen wie ik ben als galactisch wezen, het uitwerken van religie stukken en begrijpen hoe het nu echt zit, in mijn kracht stappen en stap voor stap mijn gaven die ik in andere levens gemasterd had, weer activeren, initiaties krijgen in hogere dimensies, veel meer begrijpen van hoe het allemaal zit qua de wezens die al duizenden jaren lang de controle hebben over ons, verwijderen van implantaten, demonen, archonten, oude contracten loslaten etc. 
Het gaat heel diep, en zoals ik in mijn vorige blog ook schreef, ik ben al ver gekomen, maar mijn reis is nog volop bezig.
Hieronder zal ik wat meer delen over hoe dit proces verliep in grote lijnen.1 van de eerste dingen die gebeurde was dat ik terwijl ik op mijn bed rustig zat, opeens sensaties door me heen voelde gaan, en ik mijn ogen sloot en me afstemde op mijn derde oog, waarin ik enorm snel mijn spirit animals te zien kreeg en ook op welke richting ze stonden, dit ging zo snel, dat ik erna pas begreep dat ze allemaal voor een ander element stonden. De eagle voor het lucht element, de draak voor het vuur element, wolf voor de aarde en de dolfijn voor het water element, ik moet zeggen dat ik toch ook wel sterk de beer voelde, maar deze voelde meer als een soort van beschermer. 
Sindsdien ben ik met deze mooie spirit animals gaan werken tijdens mijn healings, dit ging eigenlijk gewoon als vanzelf. 
Ik heb eigenlijk altijd tijdens het geven van healings wel een hele diepe verbinding gehad met het dierenrijk, ze komen gewoon echt altijd tevoorschijn, ik ontkom er niet aan haha!
Wat ook vrij snel erna kwam was mijn connectie met white eagle, ik zag namelijk steeds tijdens het geven van healings een sjamaan voor me en ik wilde weten wie dit was en ik had gehoord in een reading bij iemand die ik vertrouw, dat white eagle heel erg dicht bij me staat en met mij samenwerk, ik ben eigenlijk direct contact gaan maken, en dit contact was zo makkelijk gelegd dat ik allerlei sensaties op mijn hoofd voelde, tintelingen, een hard zoemend drukkend gevoel in mijn oor kreeg, welke door mijn hele hoofd ging zodra ik er op focuste, ik voelde vervolgens allemaal spinnenwebjes/onzichtbare draadjes over mijn hele kruin en gezicht heen komen, waardoor ik begreep dat ik afgestemd werd op de connectie. 
Dit ging allemaal zo vanzelf en makkelijk, dat ik sindsdien ook White eagle bij mijn healings aanwezig vroeg te zijn, waardoor ik veel diepere healings kon geven. Ik vroeg hem mij alles uit te leggen, te laten zien, te laten voelen, wat ik moest weten voor de healings. 
Ik heb vervolgens ook daarna een astrale reis gekregen, waarin ik door verschillende dimensies en werelden heen ging, ik was daar aanwezig als puur bewustzijn terwijl ik wakker in mijn bed lag, ik zag werelden die ik met mijn human-mind niet herkende, maar ik herkende het wel vanuit de ayahuasca ceremonies. Op het einde van deze astrale reis vroeg ik White eagle om te komen, ik wilde hem zien... en met hem praten, het enige wat ik hoorde was  : "Ik ben jou, en jij bent mij, ik leef in jou. Ik ben puur bewustzijn die door meerdere mooie zielen op aarde heen leeft om het werk uit te voeren, en het is de tijd", Ik zeg "Oke, maar hoe dan, hoe moet ik dat doen, ik voel me zelf 9 vd 10 keer helemaal niet goed ik heb altijd allemaal klachten", waarop hij weer zei "je kan niet wachten op de dag tot je nooit meer klachten heb, dit gaat niet gebeuren, dit hoort bij het werk wat je hier komt doen, het is de taak die je hier hebt als sjamaan", waarop ik weer zei "hoe kan ik deze taak dan volbrengen als ik mezelf zo zwak voel steeds " , en hij liet mij een grote leeuw zien... hij zei dat ik hieruit mijn kracht kon halen. 
Vervolgens voelde ik een soort "tik op mijn kont", ja, echt, serieus. Een energetische tik/trap tegen mijn kont en daardoor knalde ik weer me lichaam in en lag ik weer volledig in mijn bed.
Voor mij voelde dit echt alsof ik gewoon even een trap onder me hol kreeg zovan : EN NU GA JE IS EEN KEER BEGINNEN, en niet twijfelen aan jezelf. Haha!Vervolgens bleef ik vaker mediteren, maar kreeg ik ook de drang om erachter te komen wie mijn galactische familie was. 
Er stond again een reading op de planning bij iemand die ik vertrouwde hierin, en ik had de vraag gesteld aan haar wie ik als galactisch wezen ben, wat mijn afkomst is, 2 dagen voordat ik de reading had, dacht ik bij mezelf, ik ben benieuwd wat ik ga zien als ik het zelf vraag, want ten slotte zitten alle antwoorden in mezelf...
Dus het was avond en ik lag in bed en ik vroeg in mezelf, ik zou graag contact willen met mijn galactische familie, wat is mijn afkomt.. waar kom ik vandaan, ik wil contact met jullie, mag ik het zien? Vervolgens was ik gewoon verder aan het nadenken en er ging zo ongeveer een kwartier voorbij, ik was mijn vraag ondertussen allang vergeten want ik had volgens mij totaal geen antwoord verwacht...   Ik voelde dus allerlei rare sensaties ineens door me heen, vooral heel veel hitte golven door mijn hele lichaam heen van onder naar boven en boven naar onder, op een gegeven moment begon ik helemaal te vibreren en ik dacht what in the world gebeurt hier!? Ik kreeg het gevoel in mezelf alsof ik ook bijna geen lucht meer kon halen ik kreeg een heel raar gevoel achter in mijn keel/neus, alsof het volstroomde met energie ofzo, ik kan het niet uitleggen maar dat beangstigde me heel erg, dus ik ging zitten en pakte mijn telefoon maar mijn armen gingen serieus van links naar rechts, mijn hele lichaam was aan het trillen, ik had mijn arm bewegingen niet meer onder controle, ik liep naar beneden, ik werd kokend heet... dus ik pakte een termometer erbij en ik dacht serieus even dat ik zware koorts aanvallen had, maar nee, mijn temperatuur was gewoon normaal toen appte ik iemand die ik kon en ik zei dat het niet helemaal goed meer ging en ik lichtelijk in paniek raakte, ik ging op mijn aardingsmat staan, hij zei probeer goed te connecten met moeder aarde, voel haar energie, laat al je angst uit je wegstromen, ik beeldde me in dat ik een boom was, maar ik werd zo zen dat ik serieus het gevoel kreeg alsof ik een boom was, ik voelde me er zoooo diep mee verbonden, dat was heel mooi, vervolgens begon ik beelden te zien, ik zag dolfijnen.. maar ik werd enorm misselijk, dus ik dacht dat ik moest overgeven, ik naar de wc en ik ging voor de wc zitten, me aan het afvragen wat er nou allemaal gebeurde.... op een gegeven moment kreeg ik een hele hoge pieptoon in mijn linker oor en een Buzzzz geluid, ik dacht Hey.. iets wilt blijkbaar aan me duidelijk gemaakt worden, ik focustte me erop en het geluid/gevoel kwam door mijn hele hoofd heen en ik focus mij op mijn derde oog, en ik begin beelden te zien van leeuwen, cheeta's, katachtigen. . ik dacht echt Huh, waarom in vredusnaam zie ik beelden uit de Lion King ofzo, wat is dit nou weer.... ik probeerde helemaal te ontrafelen waarom ik dit zag, ik stuurde die man waarmee ik appte een berichtje met dat ik allemaal katachtige zag, hij zegt direct, Oh mooi de felines/lyrans zie je, ik zeg de felines? Hij zegt ja het galactische ras.... felines, en opeens viel er bij mij een kwartje....... OJAAAAAAA 1 uur geleden had ik nog gevraagd wat mijn galactische afkomst is!!! Hij zegt Nou hier heb je je antwoord. . en alle rare gevoelens en sensaties die ik had ebte langzaam weg daarna.
Aangezien ik eerst een dolfijn zag en erna leeuwen/katachtige begreep ik hieruit dat het een mix is van deze 2.
2 dagen erna had ik de reading, en ik had niks verteld over wat ik had meegemaakt, en ze zei direct ik zie meteen een leeuw, ik voel heel sterk de lyrans, maar ook het zeemeerminnen aspect kwam sterk bij mij naar boven.
Vervolgens wilde ik steeds contact maken met mijn galactische familie, met mijn lyran groep... ik maakte daar dus iedere dag contact mee, niet wetende dat er een heeellll verhaal nog achter zat vol met pijn, misleidingen, verwondingen en manipulaties, wat ik ook nog moest helen voor mijn galactische familie, daar lag een grote verantwoording en taak van mij.....


Hoe ik hierachter ben gekomen is omdat ik dus dagelijks bijna contact maakte met mijn lyran familie. Ik zag sindsdien ook non stop leeuwen tijdens meditaties, ik stelde mijzelf open om contact met ze te maken, maar ik merkte hierbij rare sensaties en gevoelens op.... die niet kloppend voelde, ik voelde me na zo een "channeling" ook compleet gedrained..... ik snapte niet waar het mis ging...
Zoals altijd, ging ik op onderzoek uit, en ik wilde antwoorden, cuz thats just who i am, ik wil alles kunnen snappen voordat ik rust heb in mezelf haha. Ik nam contact op met degene die de readings voor me deed en ik vroeg haar om hier dieper in te duiken. 
Waar het op neer kwam is dat mijn galactische familie vastzat in een leven in het Oude Egypte, ik had daar de rol als koningin maar ik heb mijn kracht daar verkeerd gebruikt voor mensen, ik ben, hoe ik het begrepen heb, misleid door duistere energieën, dezelfde energieën die nu ook de wereld beheersen, deze zijn heel manipulerend en hadden mij volledig in hun macht. Dat ging heel diep en uiteraard niet alleen in dat leven. 
Ik had daar een bepaald contract/bezwering met een hoge duistere God, wat eruit zag als een soort zwarte jackhals, in dat leven deed ik ook veel aan sex magic maar dit keer niet op de goede manier. 
We hebben daar uiteindelijk het contract verbroken. 
Maar ik voelde dat het nog niet klaar was... Ik voelde nog steeds dat er heel veel op me in werd gepraat en ik begon dat ook steeds beter en beter te herkennen, dat er heel veel gemanipuleerd werd in het energieveld, en dat ze heel snel toegang tot mij kregen.
Uiteindelijk heb ik contact gekregen met een andere vrouw, en ik deelde een stukje van mijn verhaal (niets over Oude egypte verder) over hoe ik me vaak voel en dat ik vaak dingen lijk te voelen en denken die niet van mij afkomstig lijken te zijn..
Ik heb toen met haar een sessie ingepland, zij begon direct over de lyrans, het oude Egypte en dat ik daar een heel groot stuk heb zitten waar nog heling op mag komen en waar ik uit mag stappen, uit een heel donker stuk.
Ze vertelde dat ik als koningin van de groep Lyrans, dat die hele groep op mij aan het wachten is (een groep van ongeveer 150 andere lyrans, die afhankelijk waren van mij) ze waren aan het wachten tot ik ons zou bevrijden hieruit, dat was mijn verantwoording en taak, het ging erom dat ik dus uit dit duistere stuk zou komen en écht 100% zou kiezen voor het licht en niet meer dienend te zijn aan deze duistere energieën. Hiervoor had ik veel innerlijke kracht nodig en keer op keer ervoor kiezen om niet te kiezen voor misleiding maar voor integriteit. 
Ze zag dat er inderdaad enorm veel ruis om mij heen was, veel verschillende entiteiten die een soort open huis hadden bij me. We hebben daar aan gewerkt uiteindelijk. Maar nog steeds erna voelde ik niet dat het direct echt al klaar was allemaal, er bleven nog bepaalde lijntjes zitten. 
Ze had wel gezegd dat ik voorlopig me even niet meer moest verbinden met mijn lyran familie, omdat daar gewoon teveel duister nog bij zit, niet dat hun duister zijn, maar de energieën die nog door ze heen werkte, dus ik heb dat ook even niet gedaan. Ze vertelde dat ik zelf overal portalen creëer, dus dat het voor deze wezens ook niet heel erg lastig was om bij me te komen.

Er gingen wat maanden voorbij en had het even laten rusten allemaal... 

In een volgend deel ga ik verder.. anders word het een héél erg lang verhaal!