Inloggen

Login to your account

Remember Me
De winkelwagen is leeg

Ontwakingsproces; Rijp voor het gesticht of ontwaking?

Persoonlijke verhaal Tamara's awakening/kundalini Crisis


Ik voel dat het tijd is dat ik wat meer van mijn persoonlijke leven ga delen. Dit omdat ik op die manier wellicht mensen kan aantrekken, ook jongeren voornamelijk, die zich herkennen in mijn verhaal en geen uitweg meer zien. Ik wil laten zien dat er zeker wel een uitweg is. Ik (en vele anderen) zijn hiervan het bewijs.
Voor deze eerste blog wil ik iets delen over mijn ontwakingsproces, hoe deze is verlopen en wat daarin achteraf gezien, mijn tips zijn.

Voordat ik begin, wil ik even duidelijk vermelden dat dit MIJN proces is geweest, bij iedereen verloopt die anders, ik ken mensen die er heel makkelijk en op een langzamer tempo doorheen gaan waardoor het nooit zo heftig word ervaren als bij mij, en ik ken mensen die soortgelijke ervaringen als mij hebben en waarbij het in 1 keer héél heftig is. Mijn informatie zal niet met iedereen overeenkomen, ik deel voornamelijk mijn verhaal voor de mensen die net als mij heel diep in deze matrix (waar alles bij komt kijken, van implantaten tot contracten tot psychisch gek worden gemaakt) zitten en daar heel lastig uit komen, deze mensen kunnen een heel heftig ontwakingsproces/kundalini crisis meemaken waarin heel veel tegenwerking word gegeven.
 
Eigenlijk houd het ontwakingsproces voor iedereen iets anders in, je kunt natuurlijk ook ontwaken op vele verschillende manieren en in vele verschillende lagen.
Je hebt natuurlijk het ontwakingsproces dat je erachter komt dat er meer is tussen hemel en aarde, hiervan ben ik mij altijd al bewust geweest dus op deze laag hoefde ik niet te ontwaken.
Dan heb je het ontwakingsproces dat je erachter komt dat we leven in een matrix, en dan begin je meer te begrijpen over de illuminatie en de groepen die de macht over ons willen houden, deze ontwaking begon bij mij ook al in 2009. 
Ook was ik mij al vanaf 2010 bewust ervan dat we in een nieuw tijdperk gaan komen en wat daar allemaal bijhoort tot op een zekere hoogte. Het was dus niet zo'n soort ontwaking.

Waar ik het de komende blogs over wil hebben is het ontwakingsproces die 2.5/3 jaar geleden bij mij begon, welke ik "de diepere ontwaking" noem. Dit is een voor mijn gevoel een combinatie geweest van een kundalini maar ook een sjamanistische ontwaking.
Deze ontwaking heeft mij opgeleverd dat ik nu weet wie ik als galactisch wezen ben, dat ik vele oude programma's waar ik uit angst aan vast hield, los kon laten, dat ik langzaamaan uit de spirituele matrix kon stappen, dat ik mijn verslavingen kon loslaten, dat ik mijn diepere journey begon in de reis van hoofd(mindcontrol) naar hart(je pure essentie, zonder oordeel, pure liefde), en dat ik nu steeds meer mijn levensdoel leef waarin de lichttaal begon, waarin ik anderen kan ondersteunen in hun proces etc. En nee ik ben er zéeeeker nog niet, mijn journey van ontwaken zal voor mijn gevoel wel mijn leven doorgaan nog haha!

Maar, dit proces was alles behalve gemakkelijk.... dit is een intense en angstige rit geweest en daarover wil ik wat meer vertellen. Want vele lichtwerkers brengen het ontwakingsproces alsof het iets moois en geweldigs is, maar als je er middenin zit, is het alles behalve iets geweldigs. 

Ik ben altijd iemand geweest, die heel diep over dingen nadenkt, ik wil altijd alles kunnen begrijpen en verbanden leggen gaat bij mij enorm snel, ik ben ook altijd iemand geweest die heel veel in haar hoofd leef en waar de bovenste chakra's erg actief waren en mijn onderste niet tot nauwelijks. Waardoor ik snel geneigd was te gaan dissociëren. Ik heb doordat ik mijzelf dit al heel jong in mijn leven aanleerde, om tijdens elke situatie waar ik dreiging, veel verdriet, of woede voelde, ging ik dissociëren, dus ik zat nooit goed in mijn lichaam en ik heb vanaf kinds af aan mijn emoties al weggedrukt/onderdrukt, ik vond het vre-se-lijk dat ik zoveel voelde, en ik stopte alles weg continu, waardoor je automatisch wel gaat dissociëren. 
Je kan je voorstellen dat als je zo'n 25 jaar lang je emoties onderdruk, allerlei uitvluchten zoek in alcohol (tienerjaren jarenlang), gokken, roken, eten, blowen etc. dat je vanzelf een keer een ERROR krijg in je hele systeem en dat dit niet langer zo kon doorgaan.

"Ik"/de energieën die mij onder controle hadden, hielden mijn ontwakingsproces extreem tegen, ik was mij dus al vanaf kinds af aan bewust van spiritualiteit, dit was eigenlijk gewoon echt mijn leven, en was hier altijd mee bezig in groep 4 al, ik werd heks genoemd en zo voelde ik me ook, ik was dus altijd enorm verbonden met andere realiteiten maar ook met de natuur en de elementen. Maar vanaf kinds af aan werd ik ook altijd al aangevallen en was ik doodsbang. Hierover zal ik een andere keer meer vertellen.
Ik hield mij dus wel altijd bezig met deze onderwerpen, ook in mijn tienerjaren, heb altijd healings gekregen van mijn moeder, en ik ging rond mijn 16e naar trancesessies waarin ik overledenen naar het licht bracht die bij mij aangekleefd zaten, zat vanaf mijn 17e bij een regressie therapeut waar ik naar andere levens ging, rond mijn 19e ingewijd voor reiki 1 en 2, en ben dus altijd wel bezig geweest met dit soort dingen, maar doordat ik eigenlijk zo erg me verloor in de duistere kant van mezelf en het leven door allerlei ervaringen, hierdoor raakte ik uit alignment, en deed ik dus totaal niet wat ik hier kwam doen, ik kon me er niet uit los rukken, het is alsof iets me continu in een harnas hield en waar ik niet uit kon breken. Deze ontwaking die ik dus meemaakte, was voor mijn gevoel om mij terug in alignment te brengen en stap voor stap alles weg te krijgen wat mij tegenhield en om terug in mijn kracht te komen.

In oktober 2018 (als ik het mij goed herinner) was ik naar de Nordic Shaman geweest Christer, hij bleef maar herhalen : Welcome back, i am so glad that i see you again, en kustte en knuffelde me voortdurend. Hij zei dat er enorm veel entiteiten en energieën bij mij zaten die niet bij mij hoorde, maar dat ik die continu bleef aantrekken, hij noemde het "Really crazy energies". 
Hij heeft daar de hele tijd aan gewerkt. Ik kan niet meer herinneren hoe ik mij erna voelde, want ik bleef  nog even een tijdje doorgaan gewoon met het leven hoe ik die al die tijd al leefde.
Rond November lag ik in bad bij mijn ouders, ik voelde me ondertussen alweer jarenlang doodongelukkig, maar daarover vertel ik een andere keer. Ik had ondertussen meerdere keren om hulp gevraagd aan mijn gidsen o.a omdat ik het allemaal niet meer zag zitten, ik kon niet meer, was helemaal op. Nachtenlang duistere aanvallen en overnames, ik kon niet stoppen met de verslavingen, zelfs ayahuasca kon me niet in contact brengen met mijn emoties, maar opende juist teveel deuren waardoor ik zo extreem snel in mijn ontwaking ging, dit was veel te heftig. Hierover vertel ik ook in een ander blog meer.
Dus, ik lag in bad, en ik zakte in een meditatieve staat en ik zag toen heel duidelijk een draak, deze draak gaf mij heel sterk het gevoel van Ik ken jou, ik ben weer bij jou, en ik ga alles wat niet langer bij jou hoort, bij je weghalen, ik werk nu met je samen als je dit wilt, ik stemde hiermee in.
In deze periode ben ik ook begonnen met mapacho, nadat ik dat een paar jaar daarvoor ook gebruikt had voor de ayahuasca ceremonies, mijn intentie was toen ik het gebruikte, dat ik vanuit zelfliefde wil gaan leven... en alles wat dat tegenhoud, wil ik uit mijn leven hebben..... Nou..... die reis ben ik zeker in gegaan, nooit gedacht dat die zo heftig zou werken.
Er gingen ongeveer 3 maanden voorbij, en ik hoorde zowat dagelijks diep in mezelf de roep van mijn ziel (om het zo maar te noemen) maar ik luisterde er niet naar. Alles wat goed voor me was, deed ik juíst niet. Elke dag nog steeds in een gevecht met mezelf.


Op een gegeven moment voelde ik de drang om een film te gaan kijken op netflix, ik weet niet meer precies welke, maar het was een film over exorcisme, duivel, christendom etc. Waar deze drang vandaan kwam, geen idee, want ik keek bewust dit soort films al meer dan 13 jaar niet meer nadat ik in mijn tienerjaren er al achterkwam dat dit portalen opende.
Maar goed, ik vond dat ik dit best kon kijken......    wat deze film heeft aangewakkerd bij mij, was dus het begin van een heel diep ontwakingsproces. Stukken vanuit mijn familielijn en vanuit andere levens en daarmee ook gelijk een heel erg groot collectief stuk. En het wakkerde de demonische wezens in mij aan die mij in hun "greep" hadden. 

Anyhow! Ik begon nog meer onverklaarbare lichamelijke klachten te krijgen dan dat ik altijd al had, ik werd hypochondrisch, en ik kreeg opeens extreme angst voor de dood, wat ik al sinds mijn kindertijd niet had gehad (of in ieder geval niet bewust over na heb gedacht meer), ik was dus iedere avond voor ik in slaap viel, EXTREEM bang om dood te gaan, ik dacht echt, oké als ik vanavond in slaap val ga ik dood, ik krijg een hartaanval, of ik heb kanker, of dit, of dat. Ik zag allemaal rare plekken op me lichaam, waardoor ik dan weer ging googlen, en ja hoor, ik ben zeker al 40 keer overleden in me hoofd en dan ging ik er zo erg in op dat ik zware paniek kreeg omdat het me zo eng leek om opeens dood te zijn.. 
Waar het uiteindelijk om ging is dat ik gewoon opeens heel erg ging  nadenken over de dood. Wat best apart is want ik ben sinds klein meisje al bezig met spiritualiteit en daarbij hoorde ook gewoon altijd de dood, en ik heb altijd gelooft in geesten, gidsen etc. En het leek mij helemaal niet eng verder om dood te gaan gedurende mijn hele leven verder. Maar, daar zat wel degelijk een diepe angst. Maar dan voornamelijk een angst vanuit mijn ego-delen. Doordat zij afstierven, voelde het voor mij alsof ik doodging, maar diep van binnen begreep ik dat het delen van mijn ego waren, al overheerste de angst.
Uiteindelijk werd het zó erg deze angst, ik begon angst te ontwikkelen voor alles in mijn leven, dat ging van angst voor mijn orakelkaarten tot kristallen kettingen die ik had, alle spirituele dingen waar ik mijn hele leven al mee bezig was, ik was opeens doodsbang of dat het toch niet allemaal slecht was en dat de duivel toch misschien wel bestond etc. Ik begon namelijk na die film overal zwarte katten, kraaien en spinnen te zien dus voor mijn gevoel was ik gewoon zelf in die film beland, ik kreeg enorme angst voor heel veel voeding, ziekten, mensen waar ik mee praatte of mee omging, letterlijk alles, alles kon in mijn ogen de oorzaak zijn voor hoe ik mij op dat moment voelde, en daar bleef ik echt een poosje in hangen, dat is enorm vermoeiend om daar wekenlang in te zitten dagelijks, de hele dag en nacht door. 
De angst ging dus heel erg over wat ik net ook typte, over het christendom en de programma's die daar om heen hangen en vanuit mijn familie heel erg door mij heenlopen. Blijkbaar had ik hier iets in uit te werken. 
Mijn gedachten gingen ook ontzettend diep, ik legde continu verbanden maar deze klopte niet meer, dus ik begon heel erg aan mezelf te twijfelen en ik begreep van niks meer iets. 
Als mijn moeder tegen me praatte, ging het langs me heen, ik leek een soort zombie, volledig in mijn eigen wereld helemaal wit van de angst. 
Ik was doodsbang dat ik een psychose had, of een hele zware burn out, of dat de stoffen in me hersenen niet meer goed werkte of dat ik erg b12 tekort had of wat dan ook, ik wist het niet meer, letterlijk 60 dingen gingen door me heen wat ik zou kunnen hebben. Ook kundalini is meerdere malen door me hoofd gegaan, alsook demonen die me overnamen, ik wist het letterlijk niet meer wat er was. 
Ik weet alleen dat ik mezelf compleet kwijt raakte, en dat alles waar ik ooit in geloofde of in dacht te geloven, door elkaar werd geschud en dat er niet veel meer van me overbleef. Ik werd continu in honderden gedachten tegelijk gezogen, en daar begon dan een heeeeeel lang verhaal, daar begonnen alle verbanden, en zodra 1 verhaal klaar was, kwam het volgende verhaal, en zo ging dat letterlijk de-hele-dag-door net zolang tot ik van oververmoeidheid in slaap viel......
Ik was altijd iemand die continu in control wilde zijn, ik bepaalde wanneer ik huilde, ik bepaalde wanneer ik mijn emoties liet zien(zelden dus, 1 x in de 10 jaar ofzo haha) maar nu, had ik letterlijk geen keus, alles kwam eruit... ik kon het  niet tegenhouden. Ik was ondertussen in 2 weken tijd al meer dan 6 kilo kwijt. Uiteindelijk zijn dat er toen 30 geworden in 1 jaar. Ook was ik direct gestopt met roken, ongezond eten en met gokken. Ik stopte met 3 jarenlange verslavingen op 1 dag tegelijkertijd. 
Allemaal oude onverwerkte trauma's kwamen naar boven, waar ik doorheen moest gaan, wat uit me systeem wilde gaan... 
Ook zaten er enorm veel energieën in mij (wat ayahuasca me jaren ervoor ook al had laten zien) die niet van mij waren, ik had van alles bij me zitten, maar niet enkel vanuit dit leven, ik was een open portaal voor allerlei duistere entiteiten, waardoor ik ook echt letterlijk gek werd gemaakt. Ik vermoed zelf dat de kundalini voornamelijk DÁT aan me liet voelen en daarin ook echt een hele uitzuivering van aan het doen was. Het was alsof er 50 entiteiten tegelijk in mij aan het vechten en praten waren, allemaal volop in angst om dood te gaan. Maar wat het nou écht precies was allemaal, zal ik misschien nooit echt achterkomen, enige wat ik weet is dat het de hel was voor me.

Ik heb me denk nog nooit zo kwetsbaar gevoeld in mijn hele leven....

Wat ik allemaal voor symptomen had waren o.a :
- continu hartkloppingen
- tintelingen en schokjes op mijn gezicht, boven mijn lip, meer oogtrillingen, spiersamentrekkingen
- mijn hoofdhuid stond in de fik, zo voelde het althans voor me want het was een hele intense hitte, dus ik dacht dat me hersencellen afstierven ofzo
- dit wisselde zich af met periodes waarin er een soort frisse wind/tijgerbalsem-gevoel uit mijn kruin kwam
- periodes had dat ik niet meer goed kon lopen en me hele evenwicht kwijt raakte
- heel erg ontaard
- ik was niet meer in staat om te eten zelfs een smoothie kwam er direct uit
- overgeven
- in de ochtend wakker worden met heel erg veel emoties en zwaar gespannen
- een hele dikke brok in mijn keel
- trillende handen
- extreme dorst
- hele hoge ademhaling
- angst zweet
- periodes van hitte of koude wind die uit me lichaam leek te komen en erdoorheen circuleerde
- ook was ik extreem moe... heel moe
- echt extreem overprikkeld, als in geen geluiden meer kunnen verdragen, geen bewegingen buiten je, geen lichten, alles was VEEL te veel, ik kreeg er draaiduizeligheid door en moest erdoor overgeven. Ik heb echt dagenlang gehad dat ik me hoofd alleen nog maar kon beethouden en het zowat uit kon schreeuwen omdat ik niet meer wist wat ik moest doen, ik kon niet eens 1 geluid meer aanhoren. Er kwam ZO-veel emotie vrij, zoveel duistere shit kwam er vrij, alles in 1 keer tegelijk, dat ik het niet meer trok, en geen enkele externe prikkel nog kon verdragen, ik heb die dagen letterlijk continu over zelfmoord nagedacht want ik was doodsbang dat dit nooit meer weg zou gaan, en ik zou op die manier niet verder kunnen leven.
- ook als ik ging slapen leek het alsof ik in een diep zwart gat getrokken werd, het voelde alsof iets me opslokte, wat me heel erg angstig maakte.
- brandend bekken gebied, en hele hete urine, hele hete benen ook, ik durfde soms amper nog te plassen omdat ik letterlijk bang was dat mijn plasbuis zou verbranden als ik zou plassen zo heet was het daar. En had heel erg veel pijn in mijn hele bekken gebied en daarbij dus ook mijn onderrug.
- ik kon bepaalde nachten echt niet slapen, door de duizenden gedachten en de onrust die ik voelde
- hele gespannen kaken, soieso had ik een heel gespannen lichaam
- Paniek
- Hysterie
- Enorm veel onrust
- Extreme angst
- Hypochondrie
- Verdriet wat er maar uit bleef komen
- Agressie, want ook die emoties kwamen vrij
- Verloren/Eenzaam
- Denken dat je he-le-maal gek word
- Het gevoel je zelf kwijt te raken/niets meer begrijpen van wie je ooit was, wat je geloofde, wat je moet denken etc.


Het leek net of er een hele bliksemschicht was ingeslagen in mijn hele systeem, of dat er een draak boven me hoofd alles weg vuur-spuwde wat er niet meer in me thuishoorde.

Ik viel 9 vd 10 keer van oververmoeidheid in slaap, ik viel dan in een soort complete rust waarin ik een hele frisse wind om me heen voelde die heel erg liefdevol voelde, die herkende ik van healings die ik vroeger wel eens kreeg van mijn moeder. Ook op de dag viel ik vaak weg op de bank, ik trad dan direct uit me lichaam en was 1 met alles, ik was 1 met het hele geheel en ik hoorde me ma nog wel praten maar ik was tegelijkertijd ook weg, nou herkende ik dit natuurlijk wel omdat ik vaker uittrad maar dit was op een andere manier, intenser. 

Mijn moeder was enorm aan het twijfelen wat ze moest doen, ze heeft echt erover na gedacht of ze niet de ggz moest gaan bellen, nou zijn wij altijd al heel spiritueel geweest, we zijn niet voor niks de plantmedicijn wereld ingegaan en al ons hele leven bezig met alternatieve behandelingen, maar ze wist ook niet meer wat ze moest doen.
Gelukkig was dit uiteindelijk niet nodig want dat is wel het laatste wat we wilde. Zeker omdat mijn broer daar wel al jarenlang in vastzat.

Uiteindelijk wat me een beetje hielp waren de volgende dingen
- het licht aanroepen, in mijn "kracht" stappen en eisen dat het licht als een kolom door mij heen viel en dat alles wat daar niet hoorde weg moest gaan, dit hielp mij een klein beetje, ik voelde me weer een ini-mini beetje mijzelf worden. 
- Ook hielp mij om een endorfine herstelplan te gaan doen, ik heb dit gedaan bij Angelique van detox den haag, zij is een brain q therapeut o.a en zij helpt je om de stoffen weer sneller in balans te krijgen, omdat ik aan het afkicken was van verslavingen heb ik daarvoor kudzu, rosmarinus, glycine magnesium en apigenine gebruikt. Later ben ik over gestapt op kaempferoll en gaba. 
Dit kan soms nodig zijn in een heel intens proces, het is soms te heftig allemaal om te ervaren en daarbij kunnen sommige supplementen en kruiden gewoon echt extreem nuttig zijn. 
Wat ik ook slik is glutathion en allerlei andere vitamines.
- Ook heb ik alle gluten, smaakversterkers, suikers, en lactose laten staan, ik was toen vegan dus daar ging ik gewoon mee door. Ik maakte deze keuzes heel erg vanuit angst dus dat was ook niet persee gezond allemaal, het werd namelijk heel extreem bij mij. Ik durfde letterlijk n-i-k-s meer te eten wat ik niet zelf had klaargemaakt en wat helemaal 100% gezond was. 
- Wat mij ook hielp was -aarden-, aanwezig zijn in je lichaam, stoppen met in alle verhalen van me hoofd mee te gaan, en toch proberen te bewegen, dingen te doen, te spelen met me kids, ook al hield ik het maar 5 min vol en werd ik om de 5 sec weer terug me hoofd in getrokken.. ik bleef proberen om mindfull te zijn en in mijn lichaam aanwezig te blijven.
Toen ik uiteindelijk echt begreep dat ik in een intens proces zat, want ik trok ook continu de vuur-initiatie en de transmutatie kaart van het lichtwerkers orakel, en ik begreep dat dit proces erover ging, dat ik niet meer vanuit angst, maar vanuit liefde voor mezelf ging leven, hierdoor kwam ik steeds een beetje meer in mijn eigen kracht....
- Wat ook hielp was dus, alle emoties eruit laten, er niet meer voor wegrennen, maar ze doorvoelen, schreeuwen (ik ben letterlijk met mijn moeder naar landweggetjes gereden waarin ik de longen uit me lijf geschreeuwd heb in de hoop dat die blokkade die ik in mijn keelchakra voelde kon helen) huilen, dansen, stampen, lichaamswerk, baden met keltisch zeezout, aarden, de natuur in, met de natuur bezig zijn, even stoppen met energiewerk en spiritualiteit. Dit kan een kundalini ontwaking namelijk blijven versterken. Het is juist tijd voor rust, erna moet je ook alles nog integreren. 
- Ik had ook heel veel behoefte aan water in deze periodes, dus zwemmen, veel douchen, veel water drinken.
- Ook had ik een healing gehad van de Kleine Sjamaan, en deze had ook veel energieën bij me weggehaald die niet bij mij hoorde en hij heeft het weer laten stromen in mij, want het was er behoorlijk donker en het stroomde niet meer. (voelde me ook half-dood moet ik zeggen)

Ik ben uiteindelijk na 3 weken terug naar mijn eigen huis gegaan. Ik voelde me eigenlijk toen al een heel ander persoon...... en vanaf daar ging mijn reis natuurlijk verder.... hierover vertel ik in de volgende blog meer ..