Log in

Login to your account

Remember Me
The cart is empty

Uitpendelen Chakra's AquariusMystiek

Het uitpendelen van de 13 chakra's.

Ik ben met de leer van Sonia Bos, in aanraking gekomen ongeveer 12 jaar geleden. Sindsdien werk ik er mee, de ene keer wat meer dan de andere keer. 
Maar ik ben er de laatste tijd weer meer mee bezig en ik voel weer wat het doet. En de frequentie ervan. Vandaar dat ik dit ook wil inzetten voor anderen.

De volgende tekst is overgenomen van de website Stichting Sofia.

De Dertien Chakra's zijn een authentiek onderdeel van de Aquariusmystiek. Sonia Bos ontving reeds in de jaren '90, inspiratie uit de Bron van Leven over de Dertien Chakra's. Deze horen bij wat zij de kosmische mens (ook wel de Aquariusmens) noemde. Dit is de mens met een dertienvoudig bewustzijn die zal leven in het Aquariustijdperk, het tijdperk waarin we nu leven.

Met Sonia's inzichten over de oude zeven chakra's en de nieuwe Aquariuschakra's staat zij aan de wieg van een totaal vernieuwende chakraleer. Deze zal ons denken over chakra’s volkomen gaan veranderen. Daarnaast ontving ze een revolutionaire methodiek waarmee de mens zijn scheppende vermogens kan gaan gebruiken. Dit wordt de Sofia Healing genoemd. Hiermee kan hij gericht aan zijn bewustwordingspad en de genezing van zijn klachten en kwalen kan werken. Maar er is nog veel meer mogelijk met de Sofia Healing: de mens kan door met deze methodiek te werken ook werkelijk werker voor het Leven zijn. De kosmische mens, de Dertien chakra's en de Sofia Healing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zijn in elk facet van de Aquariusmystiek ingebed.

De werking van de Dertien Chakra's

In het Aquariustijdperk heeft de mens de beschikking gekregen over Dertien Chakra’s. Dit in tegenstelling tot het Vissentijdperk (van 0 tot 2000 AD), waarin de mens slechts zeven werkzame chakra’s had.

Ieder geestelijk of fysiek probleem heeft zijn oorsprong in een bepaald deel van ons bewustzijn en is daardoor ook verbonden met een bepaald chakra. Dit chakra vormt een poort tussen een bewustzijnsgebied en het lichaam.

Op de afbeelding hiernaast zie je de Dertien Chakra's afgebeeld.

Bron: Sonia, 'Over Dertien Chakra's gesproken! De chakra's van de kosmische mens'.

De Universele Symbolen

De Dertien Chakra’s zijn tevens verbonden met de dertien niveaus van bewustzijn in de schepping op het niveau van lichaam, ziel en Geest. Verbonden hieraan zijn de negenendertig (3 keer 13) Universele Symbolen die Sonia vanuit de Akasha doorkreeg. Deze Universele Symbolen zijn onderdeel van de Sofia Healing. Door visualisatie van deze Universele Symbolen tijdens uw meditaties, kun je je klachten en kwalen op fysieke en geestelijke niveaus helpen helen.

  • De mens gaat zich bewust worden van zijn goddelijke aard, de Bron in hemzelf. Hij leefde vanuit een zevenvoudig bewustzijn met zeven chakra’s (de aardemens) en gaat nu leven vanuit een dertienvoudig bewustzijn met dertien chakra’s (de kosmische mens).
Hoe ik hiermee te werk gaat :

Ik verbind me met jouw energieveld en ik pendel d.m.v een kaart waarop de 13 chakra's staan uit welke chakra (of chakra's) uit balans is/zijn. 
En wat het daarbij horende blokkade is + wat je mag gaan creeëren. Dan pendel ik uit welke symboliek daarbij hoort om aan dit chakra te werken. 
Ik maak hierbij een korte invocation voor een transformatie, een transmutatie en een creatie. Welke op diepe lagen zal gaan beginnen te werken.
Mogelijk hierbij is om een healing + lichttaal transmissie op dit chakra erbij te doen. 
 
Uitpendelen per 1 chakra + uitwerken invocation : 22,22 eu
Je kunt er natuurlijk meerdere laten uitpendelen. 

Healing + lichttaal van 15 a 20 min erbij extra kosten van : 44,- eu

Ik typ het voor je uit en stuur het naar je op en mocht je een healing erbij geboekt hebben dan spreek ik dit in op audio en stuur ik het op via whatsap bijv.

Wil jij graag een afspraak maken hiervoor, neem dan contact op via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ik help je graag verder.