Log in

Login to your account

Remember Me
The cart is empty

Activate Your Own Lightlanguage (3 Sessions)

Voel jij een enorme nieuwsgierigheid naar jouw eigen licht/harttaal?
Maar voel jij dat je er zelf niet helemaal uitkomt hoe je dat dan precies laat stromen of is het nog niet geactiveerd, of ben je best onzeker er nog over?
Dan kunnen deze sessies jouw wellicht helpen.

Je ontvangt om de 2/3 weken een persoonlijke audio, waarin ik me afstem op jou, en een lichttaal transmissie voor je opneem, met de intentie om jouw veld te clearen, open te maken om jou lichttaal te laten stromen. Duurt gemiddeld 15a20 min. Omdat ik er ook een korte healing bijgeef.

Persoonlijk afgestemde light language channeling activatie :
Hierbij maak ik contact met het oorspronkelijke veld en jouw Higher Self, ik stem me op jouw energie af en ik verbind mij altijd met de Goddelijke Bron om vervolgens de juiste frequentie voor jou door te kunnen geven. Ik channel hierbij helende lightlanguage of zang.
Wat er in jou geactiveerd, gecleard of geheeld mag worden, zal hierdoor gaan gebeuren. Het werkt heel erg diep in op al je lagen en het is eigenlijk de taal van het hart. Je verstand zal er niks van begrijpen en je ego zal er alles van vinden, maar het is belangrijk om eerst in je hart te zakken, en vanuit daar (oordeelloos) te luisteren, te voelen, en het tot in je kern door te laten dringen.
Na het invoelen en connecten met jouw foto en energie ontvang je precies die frequenties welke jij op dit moment nodig hebt in lichttaal.
Ik maak contact met jouw bron, jouw ziel, met jouw dna en met de delen die nog slapen (junk dna) die geactiveerd mogen worden of geheeld mogen worden. Ik gebruik ook lichttaal tijdens mijn healings.

Lichttaal is een taal die eigenlijk oorspronkelijk gesproken werd. Ik noem het ook wel de sterrentaal of de ancient language. Het is de taal die onze ziel kent, ieder sterrenras heeft zijn eigen lichttaal. Dit werd in de begin der tijden, in bijv tijden van Atlantis, Lemurië gesproken. Voor de mensen waar ik de lichttaal voor heb mogen inspreken voelen allemaal een diepe resonantie en herkenning, een activatie en stuk heling.
Er zijn vele soorten lichttaal. En je ziel snapt en voelt het. Het werkt in tot in jouw DNA en cellen, waardoor er activatie en heling kan komen.
Dit kunnen dus verschillende talen zijn die geactiveerd worden, alles heeft zo zijn eigen trilling, en kun je omzetten in taal. Van planten, bomen, dieren, wezens, rassen, elementals, water, alles.. en wat er bij jou geactiveerd mag worden, is voor ons beide een verassing.

Kosten : 3 audio sessies van 15a20 min nu voor 144,- eu 
(normale kosten 1 lichttaal activatie + korte healing = 55,-eu)
Vooraf even kort bellen zodat ik helder heb waar je staat in dit proces. 
En je kunt natuurlijk je vragen stellen na de ontvangen audio.

Voel jij hiervoor een JA? Dan mag je mij mailen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.